HAGS Connect

Jednostavan pristup digitalnim sredstvima i vestima.

HAGS Connect Prijava
Moja kolekcija proizvoda

To add a product simply click on Add to my collection on any product page. Once you have added products to a collection you will be able to print a product catalogue, download installation guides, images and DWG files or request a quote.

Save collection?

To save this collection into your HAGS Connect simply login using the button below.

HAGS Connect Login

Inspirišući sve generacije

U HAGS-u, svi volimo napolju. Ova zajednička ljubav je ono što nas čini posvećenim stvaranju neverovatnih otvorenih prostora u kojima svi mogu da uživaju. Naša igrališta predaju kroz igru, naše sportske arene na otvorenom i oprema za teretanu podstiču zajednice da se ugoje, a naš park na otvorenom i urbani nameštaj osiguravaju da svi mogu da se odmore i oporavljaju na svežem vazduhu.

Preko 75 godina oblikujemo otvorene prostore koji su osvežavajuće različiti, izrazito švedski i nedostojno HAGS.

Devojka se penje na zid za penjanje, isečena je i nalečena na zelenu pozadinu.

Pomažemo mladima da uživaju u svetu igre kako bi uzgajali svoju maštu i kreativnost.

Čovek vežba na opremi za teretanu na otvorenom. Isečen je i stavljen na ružičastu pozadinu

Pomažemo u podršci zdravlju i blagostanju ljudi kroz vežbanje i fizičku aktivnost.

Isecite stolicu u parku, okruženu grafikom prirodnog lišća.

Pomažemo ljudima da uživaju da provode vreme napolju u lokalnim parkovima i zajednicama.

Reprodukuj za sve

Cilj nam je da stvorimo inkluzivna igrališta koja su prijatna za sve uzraste i sposobnosti. Važnost igre prepoznajemo kao vid razvoja motora, jer pomaže u razvoju koordinacije, ravnoteže i snage, koji su korisni za životni razvoj. Pored toga, igra je od suštinskog značaja za dečiju društvenu interakciju, zbog čega težimo da napravimo igrališta koja mogu da skoje decu.

Učinite igrališta inkluzivnijim

Održivost

Za nas u HAGS-u, održivost je o prošlosti, kao i o budućnosti. Imamo preko 75 godina iza sebe i usuđujemo se da kažemo da smo tokom celog putovanja imali iskrenu brigu i za životnu sredinu i za ljude. Želimo da stalno budemo bolji i da nastavimo da se razvijamo kako bismo ojačali održivost u našim operacijama. 

Istražite naša održiva rešenja

Planirate projekat na otvorenom?
Ovde smo da vam pomognemo!

1 Besplatna konsultacija o dizajnu

Naša besplatna usluga konsultacija o dizajnu nudi personalizovano uputstvo prilagođeno vašim specifičnim potrebama i preferencijama, obezbeđujući da se svaki aspekt vašeg projekta razmotri pre implementacije.

2 Pravljenje digitalnog dizajna u stvarnost

Specijalizovani smo za pretvaranje vaših digitalnih dizajnerskih koncepata u opipljivu realnost, preimućstvo najsavremenije tehnologije i stručnog zanata kako bismo precizno i finese vašu viziju osvestili.

3 Podrška korak po korak

Uz podršku "korak po korak", pratimo vas kroz svaku fazu procesa dizajniranja, pružajući smernice, povratne informacije i pomoć kako bismo obezbedili nesmetano i uspešno izvršenje vašeg projekta od početka do kraja.

Kontaktirajte nas

}