Napunite svoju korpu proizvodima tako što ćete kliknuti na dugme "Dodaj u moju kolekciju" sa bilo koje stranice proizvoda. Ovo se može pronaći unutar table sa opcijama proizvoda ili ispod slike proizvoda. Kolekcije se mogu sačuvati i uskladištiti u okviru HAGS Povežite nalog ili kreirajte i odštampajte sopstvenu prilagođenu brošuru, preuzmite datoteke koje su vam potrebne u jednom e-redu ili zatražite ponudu.

Pretraži više opcija za zatvaranje

HAGS – Inspirišući sve generacije

U HAGS, svi volimo napolju. Ova zajednička ljubav je ono što nas čini posvećenim stvaranju neverovatnih otvorenih prostora u kojima svi mogu da uživaju. Naša igrališta predaju kroz igru, naša oprema za teretanu na otvorenom podstiče zajednice da budu aktivne, a naš spoljni nameštaj osigurava da svi mogu da se odmore i oporavljaju na svežem vazduhu – svaki element koji nudimo prepliće, oblikuje prostore koji su osvežavajuće različiti, izrazito švedski i neumitno HAGS.


Preko 75 godina, HAGS je uklopio švedsko nasleđe, veštinu i znanje za izradu neverovatnih otvorenih prostora za naše kupce. Šta više, HAGS je posvećen kontinuiranom usavršavanju, osiguravajući da se konstantno razvijamo i razvijamo u svakoj oblasti našeg poslovanja.

 

BIBLIOTEKA BIM

Imamo BIM biblioteku datoteka koje možete preuzeti i koristiti u vašim projektima.
Ovde možete pregledati proizvode koji su trenutno dostupni.

 

Prikaži biblioteku