HAGS Connect

Jednostavan pristup digitalnim sredstvima i vestima.

HAGS Connect Prijava
Moja kolekcija proizvoda

Da biste dodali proizvod jednostavno kliknite na dugme "Dodaj u moju kolekciju" na bilo kojoj stranici proizvoda. Kada dodate proizvode u kolekciju moći ćete da odštampate katalog proizvoda, preuzmete vodiče za instalaciju, slike i DWG datoteke ili zatražite ponudu.

Da sačuvam kolekciju?

Da biste sačuvali ovu kolekciju u HAGS Connect jednostavno se prijavite koristeći dugme ispod.

HAGS Connect Prijava

Bulognerskogen, Švedska

Nostalgično povlačenje

U srcu Skövdea u Švedskoj leži Boulognerskogen, verdantna oaza koja služi kao popularno mesto okupljanja porodica. Crpeći inspiraciju iz bogate istorije ove oblasti kao starog zdravstvenog odmarališta, igralište u Bulognerskogenu neprimetno spaja istorijske elemente sa modernim karakteristikama igre. Ova studija slučaja istražuje dizajn, karakteristike i uticaj zajednice na ovo šarmantno igralište.

Istorijska inspiracija: Glavom prošlosti

Bulognerskogen je nekada bio poznato zdravstveno odmaralište, privlačeći posetioce u potrazi za relaksacijom i podmlađivanjem. Igralište odaje počast ovom nasleđu uključivanjem dizajnerskih elemenata koji odražavaju istorijski značaj parka. Igralište poseduje strukture dizajnirane tako da podsećaju na arhitekturu vintage zdravstvenog odmarališta, uključujući paviljone, kioske i spa zgrade. Ovi elementi evociraju osećaj nostalgije, stvarajući jedinstveno i živopisno okruženje za igru.

  • Lokacija: Skövde, Švedska
  • Godina završena: 2022.

Nađi HAGS blizu mene

Ukoliko imate pitanja ili želite da saznate nešto o našim proizvodima, možete nas kontaktirati putem telefona, faksa, e-pošte ili direktno na našem veb sajtu. Ukoliko ne znate sa kim u HAGS-u treba da razgovarate, ili ako želite da dođete u kontakt sa određenom osobom u HAGS-u, dobrodošli ste da pozovete našu centralu kako biste se povezali sa pravom osobom.

Ujedinjeno Kraljevstvo

HAGS UK North
Kompleks na obali
Selby
Severni Jorkšir
YO8 8AP
Ujedinjeno Kraljevstvo

HAGS UK South
Clockhouse Lane East
Egham
Sari
TW20 8PG
Ujedinjeno Kraljevstvo

}