HAGS Connect

Jednostavan pristup digitalnim sredstvima i vestima.

HAGS Connect Prijava
Moja kolekcija proizvoda

To add a product simply click on Add to my collection on any product page. Once you have added products to a collection you will be able to print a product catalogue, download installation guides, images and DWG files or request a quote.

Save collection?

To save this collection into your HAGS Connect simply login using the button below.

HAGS Connect Login

O HAGS-u

HAGS već više od 75 godina projektuje, proizvodi, instalira i servisira komercijalnu rekreativnu opremu. Kao sastavni deo globalnog lidera PlayPower Inc, kompanija snabdeva opremu za igrališta, sportske i fitnes sadržaje, kao i park i urbani nameštaj širom sveta. 

HAGS je deo PlayPower porodice

Odjavljivanje na playPower

PlayPower - Inspirišući svet da igra 

PlayPower Politika društvene odgovornosti & Kodeks ponašanja

 

 

 

Naša vizija

Da bude lider u stvaranju legendarnih iskustava u igri i rekreaciji širom sveta.

Naša misija

Naša misija je da osmislimo i proizvedemo zabavnu i bezbednu opremu za igru i rekreaciju za sve uzraste i sposobnosti. Bićemo prepoznati kao lider za inspirisanje i kreiranje inovativnih proizvoda i pružanje vrhunske korisničke usluge. Iskoristićemo naše brendove na globalnom nivou u korist onih koji koriste naše proizvode i našim kupcima, zaposlenima i akcionarima.

Naše vrednosti

Iskrenost i integritet, poštovanje i briga o drugima, otvorenost i saradnja, individualna i timska odgovornost, strast i svrha.

 

 

HAGS lokacije

Imamo operativne kompanije u Velikoj Britaniji, Švedskoj, Nemačkoj, Francuskoj, Španiji, Danskoj i Poljskoj, kao i globalnu mrežu ovlašćenih distributera u drugim zemljama. Naša fabrika, sa sedištem u Poljskoj, u potpunosti radi, omogućavajući poslovanju da nastavi hagS nasleđe isporuke visokokvalitetnih proizvoda po odličnoj vrednosti. Sedište administrativnog štaba za ovaj posao je u Eghamu, u Londonu, sa dizajnom i razvojem koji zadržava svoje korene u Anebiju, u Švedskoj.

}