HAGS aansluiten

Eenvoudige toegang tot digitale activa en nieuws.

HAGS Connect Aanmelden
Mijn productcollectie

To add a product simply click on Add to my collection on any product page. Once you have added products to a collection you will be able to print a product catalogue, download installation guides, images and DWG files or request a quote.

Save collection?

To save this collection into your HAGS Connect simply login using the button below.

HAGS Connect Login

Inspireert alle generaties

Bij HAGS houden we allemaal van het buitenleven. Door deze gedeelde liefde zetten we ons in om geweldige buitenruimte te creëren waar iedereen van kan genieten. Onze speeltuinen leren door te spelen, onze buitensportarena's en fitnessapparaten moedigen gemeenschappen aan om actief te worden en onze outdoor park en Stadsmeubilair zorgen ervoor dat iedereen kan uitrusten en herstellen in de frisse lucht.

Al meer dan 75 jaar geven we vorm aan buitenruimte die verfrissend anders, uitgesproken Zweeds en onnavolgbaar HAGS zijn.

Een meisje klimt op een klimmuur, ze is uitgeknipt en geplakt op een groene achtergrond.

We helpen jongeren te genieten van de wereld van het spel om hun verbeelding en creativiteit te laten groeien.

Een man oefent op een Outdoor Gym toestellen. Hij is uitgeknipt en geplaatst op een roze achtergrond

We helpen de gezondheid en het welzijn van mensen te bevorderen door beweging en lichaamsbeweging.

Uitgesneden uit een Ourdoor park stoel, omringd met afbeeldingen van natuurlijke bladeren.

We helpen mensen te genieten van het buitenleven in lokale Parken en gemeenschappen.

Spelen voor iedereen

Ons doel is om inclusieve speelplaatsen te creëren, voor alle leeftijden en voor mensen met of zonder een beperking. Spelen helpt om je motorisch te ontwikkelen, het verbetert je coördinatie, evenwicht en kracht. Daar hebben kinderen hun leven lang iets aan. Daarnaast is sociale interactie cruciaal en streven we ernaar om speeltuinen te maken die kinderen samen brengen.

Maak speeltuinen inclusiever

duurzaamheid

Voor ons bij HAGS gaat duurzaamheid zowel over het verleden als over de toekomst. We hebben meer dan 75 jaar ervaring en durven wel te zeggen dat we in de tijd oprechte aandacht hebben gehad voor mens en milieu. We willen voortdurend beter worden en blijven ons ontwikkelen om duurzaamheid in al onze activiteiten te vergroten. 

Ontdek onze duurzame oplossingen

Plan je een buitenproject?
We zijn er om je te helpen!

1 Gratis ontwerpadvies

Onze gratis ontwerpadviesdienst biedt persoonlijke begeleiding op maat van je specifieke behoeften en voorkeuren, zodat elk aspect van je project wordt overwogen voordat het wordt geïmplementeerd.

2 Maak je digitale ontwerp werkelijkheid

Wij zijn gespecialiseerd in het omzetten van uw digitale ontwerpconcepten in tastbare realiteit, waarbij we gebruikmaken van geavanceerde technologie en deskundig vakmanschap om uw visie met precisie en finesse tot leven te brengen.

3 Stap voor stap ondersteuning

Met stap-voor-stap ondersteuning begeleiden we je door elke fase van het ontwerpproces en geven we begeleiding, feedback en assistentie om een soepele en succesvolle uitvoering van je project van begin tot eind te garanderen.

Contact

}