HAGS Connect

Jednostavan pristup digitalnim sredstvima i vestima.

HAGS Connect Prijava
Moja kolekcija proizvoda

To add a product simply click on Add to my collection on any product page. Once you have added products to a collection you will be able to print a product catalogue, download installation guides, images and DWG files or request a quote.

Save collection?

To save this collection into your HAGS Connect simply login using the button below.

HAGS Connect Login

Lassagården, Švedska

Dan na farmi

U idiličnoj postavci Lasagården u Švedskoj, nalazi se igralište koje deci i porodicama donosi šarm i avanturu poljoprivrednog života. Igralište sa temom farme je očaravajuća mešavina interaktivne opreme za igru koja podstiče decu da istražuju, uče i zabavljaju se. Ovaj igralište nudi jedinstveno i angažovano igralište sa karakteristikama kao što su penjačice na traktor, igranje staza i specijalno dizajnirana UniPlay jedinica koja podseća na ambar. Ova studija slučaja istražuje dizajn, karakteristike i uticaj zajednice na ovo inovativno igralište.

Tema farme: Dovođenje sela na igralište

Tema farme igrališta inspirisana je bogatim poljoprivrednim nasleđem Lasagårdena, stvarajući razigranu sredinu koja odražava ruralne korene u regionu.
Poljoprivredni elementi: Dizajn uključuje ikonične poljoprivredne elemente kao što su traktori, ambari i staze, pretvarajući igralište u minijaturnu farmu. Ova tema ne samo da pruža zabavno okruženje za igru već i edukuje decu o poljoprivrednom životu i poljoprivredi.

Funkcije reprodukcije: istraživanje farme

Igralište nudi raznovrsne strukture i aktivnosti koje se doteruje deci svih uzrasta, promovišući fizičku aktivnost, kreativnost i društvenu interakciju.

  • Jedinice za penjanje po traktorima: Deca mogu da se penju i klize niz specijalno dizajnirane jedinice za igru traktora. Ovi traktori opremljeni su zidovima za penjanje, toboganima i interaktivnim panelima, podstičući decu da se uključe u aktivnu igru i koriste svoju maštu.
  • UniPlay ambar: Centralni deo igrališta je UniPlay jedinica dizajnirana da izgleda kao ambar. Ova struktura na više nivoa uključuje mreže za penjanje, slajdove i tačke osmatrača, pružajući beskrajne mogućnosti za maštovitu igru. Deca mogu da se pretvaraju da su farmeri, čuvari ili istraživači dok se kreću kroz različite karakteristike ambara.
  • Ljuljaške i tradicionalna oprema: Pored tematičnih struktura za igru, igralište uključuje klasičnu opremu kao što su ljuljaške, testere i peščane kutije. Ovi elementi obezbeđuju da za svakoga postoji ponešto, ugostiteljski širok spektar interesovanja i sposobnosti.

 

  • Lokacija: Vara, Švedska
  • Godina završena: 2023.

Nađi HAGS blizu mene

Ukoliko imate pitanja ili želite da saznate nešto o našim proizvodima, možete nas kontaktirati putem telefona, faksa, e-pošte ili direktno na našem veb sajtu. Ukoliko ne znate sa kim u HAGS-u treba da razgovarate, ili ako želite da dođete u kontakt sa određenom osobom u HAGS-u, dobrodošli ste da pozovete našu centralu kako biste se povezali sa pravom osobom.

Ujedinjeno Kraljevstvo

HAGS UK North
Kompleks na obali
Selby
Severni Jorkšir
YO8 8AP
Ujedinjeno Kraljevstvo

HAGS UK South
Clockhouse Lane East
Egham
Sari
TW20 8PG
Ujedinjeno Kraljevstvo

}