HAGS Connect

Jednostavan pristup digitalnim sredstvima i vestima.

HAGS Connect Prijava
Moja kolekcija proizvoda

To add a product simply click on Add to my collection on any product page. Once you have added products to a collection you will be able to print a product catalogue, download installation guides, images and DWG files or request a quote.

Save collection?

To save this collection into your HAGS Connect simply login using the button below.

HAGS Connect Login

Son Dameto, Španija

Igralište za sve... tokom cele godine!

U okviru projekta renoviranja igrališta u Palmi, u Španiji, imali smo zadovoljstvo da renoviramo igralište Son Dameto. Renoviranje je održano u dve faze.

Prva etapa je bila fokusirana na otvoreni prostor za teretanu. Prepoznajući prednosti vežbanja na otvorenom i za telo i za um, instalirali smo fitnes ramove u crvenoj i sivoj boji kako bismo osigurali da svi mogu da uživaju u fizičkoj aktivnosti.

Druga etapa je uvela novi inkluzivni prostor za igru sa raznovrsnim vrednostima igre. Izabrali smo šarenu površinu i inkluzivnu opremu, uključujući PlayCubes 8.0SL sa toboganom, kružni tok Orbita i ljuljašku sa raznim sedištima (Katja, Bravo i inkluzivna Mirođija). Poseban vrhunac igrališta je Loly Climber, koji je dizajnirala Kerol Alkaide, dizajnerka prostora za igru HAGS Španije i lokalna palma de Majorka.

Svi instalirani elementi igre nude deci uzrasta od 3 do 12 godina beskrajnu zabavu!

Da bismo obezbedili upotrebljivost tokom cele godine, ugneli smo strukture nijansi u neutralne boje, pružajući do 96% zaštite od UV zraka.

Igralište Son Dameto u Palmi oslikava našu prilagodljivost i višegodišnje iskustvo u HAGS-u.

  • Lokacija: Palma, Illes Balears, Španija
  • Godina završena: 2022.

Nađi HAGS blizu mene

Ukoliko imate pitanja ili želite da saznate nešto o našim proizvodima, možete nas kontaktirati putem telefona, faksa, e-pošte ili direktno na našem veb sajtu. Ukoliko ne znate sa kim u HAGS-u treba da razgovarate, ili ako želite da dođete u kontakt sa određenom osobom u HAGS-u, dobrodošli ste da pozovete našu centralu kako biste se povezali sa pravom osobom.

Ujedinjeno Kraljevstvo

HAGS UK North
Kompleks na obali
Selby
Severni Jorkšir
YO8 8AP
Ujedinjeno Kraljevstvo

HAGS UK South
Clockhouse Lane East
Egham
Sari
TW20 8PG
Ujedinjeno Kraljevstvo

}