HAGS Connect

Jednostavan pristup digitalnim sredstvima i vestima.

HAGS Connect Prijava
Moja kolekcija proizvoda

Da biste dodali proizvod jednostavno kliknite na dugme "Dodaj u moju kolekciju" na bilo kojoj stranici proizvoda. Kada dodate proizvode u kolekciju moći ćete da odštampate katalog proizvoda, preuzmete vodiče za instalaciju, slike i DWG datoteke ili zatražite ponudu.

Da sačuvam kolekciju?

Da biste sačuvali ovu kolekciju u HAGS Connect jednostavno se prijavite koristeći dugme ispod.

HAGS Connect Prijava

Borensberg, Švedska

Borensbergovo očaravajuće šumsko igralište

U šarmantnom gradu Borensbergu, u Švedskoj, stvoreno je izuzetno igralište koje će decu transportovati u očaravajući svet šume i njene divlje životinje. Osmišljen sa dubokim poštovanjem prirode i posvećenošću pružanju raznovrsnog spektra iskustava u igri, ovaj magični mačevalici na igralištu deci svih uzrasta, nude savršen spoj avanture i maštovite igre.

Koncept i dizajn: Prihvatanje čuda prirode

Borensberg igralište je pedantno dizajnirano da uroni decu u lepotu i čudo šume, stvarajući okruženje koje stimuliše i njihovu maštu i fizičke sposobnosti.
Šumska tema: Dizajn igrališta inspirisan je šumom, sa strukturama za igru i opremom koja oponaša drveće, životinje i prirodne elemente. Ovaj tematski pristup stvara kohezivnu i očaravajuću atmosferu koja podstiče decu da istražuju i angažuju se sa svojom okolinom.
Prirodni materijali i boje: Upotreba prirodnih materijala i zemljanih tonova na celom igralištu pospešuje šumsku temu, čineći da se prostor za igru oseća kao sastavni deo okolnog pejzaža.

Strukture igre: Avantura za sve uzraste

Da bi se prilagodilo raznovrsnim potrebama i interesovanjima dece, igralište Borensberg poseduje dve različite jedinice za igru, od kojih je svaka dizajnirana za različite starosne grupe i odvojena živopisnim vodenim potokom.

  • Play jedinica za stariju decu: Ovaj odeljak uključuje izazovnije strukture za igru kao što su visoki okviri za penjanje, uzbudljivi tobogani i uzbudljiv zip lajn. Ove funkcije su dizajnirane da promovišu fizičku aktivnost, koordinaciju i poverenje u stariju decu.
  • Play Jedinica za mlađu decu: Za male avanturiste, ovaj prostor nudi nežnije strukture za igru, uključujući manje tobogane, elemente niskog penjanja i interaktivne panele za igru. Ove osobine su prilagođene razvojnim potrebama mlađe dece, obezbeđujući sigurnu i angažovanu igru.

Raznovrsna oprema za igru: Beskrajna zabava i istraživanje

Pored glavnih jedinica za igru, igralište nudi raznovrsnu dodatnu opremu i aktivnosti kako bi deca bila zabavljena i aktivna.

  • Slajdovi i ljuljaške: Igralište uključuje niz tobogana i ljuljaški, ketering različitim starosnim grupama i sposobnostima. Ovi klasični elementi igre pružaju bezvremenu zabavu i od suštinskog su značaja za svako igralište.
  • Vrteći vrteške: Vrteške dodaju element dinamičnog kretanja i uzbuđenja, omogućavajući deci da iskuse uzbuđenje vrenja dok razvijaju svoju ravnotežu i koordinaciju.
  • Uzbudljiv Zipline: Zipline je odlika koja nudi avanturističku vožnju kroz igralište, kombinujući uzbuđenje sa lepotom šumskog okruženja.
  • Interaktivni Play paneli: Ovi paneli obezbeđuju edukativne i čulno bogate aktivnosti koje stimulišu kognitivni razvoj i podstiču maštovitu igru. Posebno su korisni za mlađu decu i one sa čulnim potrebama obrade.
  • Lokacija: Borensberg, Švedska
  • Godina završena: 2024.

Nađi HAGS blizu mene

Ukoliko imate pitanja ili želite da saznate nešto o našim proizvodima, možete nas kontaktirati putem telefona, faksa, e-pošte ili direktno na našem veb sajtu. Ukoliko ne znate sa kim u HAGS-u treba da razgovarate, ili ako želite da dođete u kontakt sa određenom osobom u HAGS-u, dobrodošli ste da pozovete našu centralu kako biste se povezali sa pravom osobom.

Ujedinjeno Kraljevstvo

HAGS UK North
Kompleks na obali
Selby
Severni Jorkšir
YO8 8AP
Ujedinjeno Kraljevstvo

HAGS UK South
Clockhouse Lane East
Egham
Sari
TW20 8PG
Ujedinjeno Kraljevstvo

}