HAGS Connect

Jednostavan pristup digitalnim sredstvima i vestima.

HAGS Connect Prijava
Moja kolekcija proizvoda

Da biste dodali proizvod jednostavno kliknite na dugme "Dodaj u moju kolekciju" na bilo kojoj stranici proizvoda. Kada dodate proizvode u kolekciju moći ćete da odštampate katalog proizvoda, preuzmete vodiče za instalaciju, slike i DWG datoteke ili zatražite ponudu.

Da sačuvam kolekciju?

Da biste sačuvali ovu kolekciju u HAGS Connect jednostavno se prijavite koristeći dugme ispod.

HAGS Connect Prijava

Razigrana rešenja za urbani razvoj

Dobrodošli u svet kreativnosti i razigranosti gde HAGS, kao vodeći programer u otvorenim sredinama, nastoji da ujedini arhitekte sa alatima za stvaranje izvanrednih i razigranih spoljašnjih sredina za sve. Uz našu svestranu i inovativnu opremu za igralište, elegantan nameštaj i dobro dizajnirane teretane na otvorenom i sportsku opremu, nudimo arhitektama jedinstvenu priliku da vaše vizije pretvore u stvarnost.

Integrisanjem naših proizvoda u proces projektovanja možete kreirati prostore koji nisu samo lepi i funkcionalni, već i promovisati zdravlje, radost i zajedništvo. Otkrijte kako HAGS može da bude vaš partner u oblikovanju spoljašnjih sredina u kojima se igra, odmor i vežbanje spajaju u harmoniji, stvarajući nezaboravna mesta za ljude svih uzrasta, sposobnosti i pozadina.

Bezbedna igrališta

Sav naš razvoj proizvoda zasnovan je na međunarodnim istraživanjima i evropskim bezbednosnim standardima. Nemački tehnischer Überwachungs-Verein (TÜV) ima najsveobuhvatniju i najmoderniju proceduru testiranja i odobravanja na svetu. Zato sa ponosom možemo da kažemo da je sva oprema za igru iz HAGS-a odobrena od strane TÜV-a.

 

Svesni izbor materijala

Da bismo olakšali izbor našim kupcima, dozvolili smo SundaHusu i Byggvarubeömningenu da procene naše proizvode tako da ispunjavaju zahteve klimatskih promena. Danas imamo veliki broj proizvoda koji se procenjuju i odobravaju preko SundaHus i Byggvarubedömningen. Ovi proizvodi su takođe odobreni u projektima sa oznakom Labud.

  

Böda Sand, Švedska

U ovom ogromnom lavirintu, koji je najveće neprekidno igralište u Švedskoj, ima ponešto za sve članove porodice! Bilo da deca vole da se penju, klize ili vrte, zaista ima ponešto za svakoga! Ovo je samo mali deo koji doprinosi fantastičnom iskustvu na igralištu Böda Sands u Ölandu.

Prezentaciju

Krajnji rezultat

Pošla, Slovačka

Grad Poštra odlučio je da postavi prelepo dečije igralište, uzimajući inspiraciju iz gradskog manastirskog kompleksa Majk - monaškog pustinjaka iz Kamaldulovog reda koji datira iz 1733. Ovaj jedinstveni i prilagođeni projekat podeljen je na 2 dela, koja su bila inspirisana elementima manastira. Prvo, toranj visok 8 metara sa toboganom od cevi predstavlja Crkveni toranj, a drugo upečatljivi veliki UniPlay U toranj u obliku koji se sastoji od mnogih funkcija igre i dosta vrednosti za igru.

Prezentaciju

Krajnji rezultat

Salvador Aljende, Španija

Igralište Salvador Aljende u Karabančelu, u Španiji, ima dve oblasti sa temom medicine. Jedna oblast je dečiji medicinski centar za igru, a druga naučna medicinska laboratorija. Dizajnirane za decu različitog uzrasta i sposobnosti, ove oblasti nude jedinstven i zabavan način da deca uče o medicini i nauci dok se igraju. Pristupačna pešačka staza omogućava lako kretanje između dve oblasti, a na pločniku se čak išunjaju i zabavni medicinski i naučni crteži!

Prezentaciju

Krajnji rezultat

Svet fleksibilnosti i mogućnosti dizajniranja sa našim modularnom spoljnom odećom

U doba kada su prilagodljivost i svestranost ključni, nastojimo da ponudimo nameštaj koji ne samo da zadovoljava vaše potrebe već vam omogućava i stvaranje jedinstvenih i ličnih prostora. Naši modularni opsezi nameštaja vam daju slobodu da se igrate oblikom, veličinom i funkcijom, što vam olakšava da svaki komad nameštaja prilagodite vašem specifičnom vidu i otvorenom prostoru. Istražite svet u kome svaki komad nameštaja postaje gradnjačni blok koji oblikuje vaš idealan prostor, i gde kreativnost i funkcionalnost idu ruku pod ruku kako bi se stvorila inspirativna i prilagodljiva okruženja.

Ponovo se reusite, reciklirajte i zamenite

Fleksibilnim i/ili modularnim dizajnom moguće je lako reciklirati različite komponente na kraju svog života i zameniti komponente umesto kupovine potpuno novog proizvoda. Naši sistemi za igru - UniPlay i UniMini - su potpuno modularni i komponente se mogu lako sastaviti i demontirati za reciklažu ili ponovnu nušu. Takođe je lako kretati se i/ili zameniti delove koji su dosta korišćeni tako da životni vek jedinica traje još više godina koje dolaze. Na taj način se smanjuje potreba za novoproizvedenim materijalom. 

Efikasan trening celog tela!

Pitaš se odakle da počneš? Koliko prostora жe ti trebati? Kako uključiti opremu za sve, čak i sa ograničenim prostorom? Planiranje teretane može da postavlja mnoga pitanja. Da bi pojednostavili proces, naši stručnjaci su osmislili tri podešavanja teretane na otvorenom. Svaki od njih je promišljeno stvoren da ponudi sveobuhvatan trening celog tela, ketering za različite potrebe, prostore i budžete. Nadamo se da će vas ovi dizajni inspirisati i olakšati kreiranje vaše savršene teretane na otvorenom.

Mali | 6 proizvoda

Pažljivo odabrani proizvodi koji se dobro uklapaju ako imate ograničenu površinu ili budžet. Uprkos malom formatu, kombinacija nudi vežbe za nekoliko mišićnih grupa. Kontaktirajte nas za ponudu.

Paket sadrži šest stanica: Air Skier, Balance Beam, Single Sit Up, Rower, Push Up i Leg Stretch.

Srednji | 8 proizvoda

Dobro opremljen paket za teretanu koji uključuje nešto za svakoga. Sa nekoliko alata koji podižu otkucaje srca, u kombinaciji sa drugima koji izazivaju snagu i ravnotežu. Kontaktirajte nas za ponudu.

Paket uključuje osam stanica: Pedala bicikl, Ski Steper, Air Skier, Dip Station, Pull Up, Leg Stretch, Twister i Balance Beam.

Veliki | 9 Proizvoda

Uz naše veliko pakovanje, dobijate kompletnu teretanu na otvorenom koja nudi sve vidove treninga u teretani. Velika grupa može da trenira u isto vreme i inspiriše jedna drugu vežbama za celo telo. Kontaktirajte nas za ponudu.

Ovaj paket obuhvata: Trinity Cycle, Ski Stepper, Air Skier, Lat Pull & Chest Press, Single Sit Up, Leg Stretch, Plyometric Platforms i Multi Purpose Fitness Frame.

Logotip BIBLIOTEKE BIM.

Istražite naše proizvode na BIBLIOTECI BIM.

Ljudi sede na klupama na otvorenom protiv neba koje se postavlja, oni su silueti.

Saznajte kako radimo sa dizajnerima na razvoju neverovatnih proizvoda.

Ružičasti cvetovi u fokusu sa šarenom jedinicom za igralište zamagljenom u pozadini.

Istražite naše opcije boje i sidrenja.

Prolećna igraиka za igraliљta na otvorenom u obliku konja, u crvenoj boji.

Imate pitanja? Sluљamo! Da se jamo. 

}