Fill your basket with products by clicking "Add to my collection" from any product page. This can be found either within the product options panel or below the product image. Collections can be saved, and stored, within your HAGS Connect account or create and print your own custom brochure, download the files you need in one go, or to request a quote.

Search Advanced Close

HAGS geautoriseerde distributeur in Nederland - VrienDD BV

VrienDD zijn begonnen in 2014 als twee echte en hechte vrienden. En dat zijn ze nog steeds. Van elkaar, maar zeker ook van onze klanten en leveranciers. Samenwerken, een klantgerichte service, partnerships en hoge kwaliteit staan centraal. Van VrienDD krijg je altijd een eerlijk advies.

Bezoek vriendd.nl

Vrienden onder elkaar

Edo Gabes Algemeen Directeur

 

Edo Gabes

Algemeen Directeur

06 5360 9557

“Elke locatie zijn eigen unieke uitstraling en inrichting.”

 

Menno Roozendaal

Senior Accountmanager Zeeland, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Holland Zuid

06 5360 9645 

“Spelen, sporten en ontmoeten in een prettige omgeving waar we ons allemaal thuis voelen, iedereen heeft er behoefte aan.”

 

Robert van Mierlo

Accountmanager Noord-Brabant, Limburg, Overijssel, Gelderland, Noord-Holland

06 4265 7798 

“Met elkaar creëren we unieke plekken voor een blijvende, positieve herinnering.”

Joeri Lemke

Projectmanager
Geheel Nederland

06 1256 2463  

“De drijfveer waar we het samen voor doen is zonder twijfel het streven om de klant en de eindgebruiker positief te verrassen.”

 

Wat doen VrienDD?

VrienDD bedenkt, levert en onderhoudt duurzame buiten-en binnenspeelfaciliteiten (en straatmeubilair), oftewel alles wat met speelplaatsen te maken heeft. Binnen en buiten. Dat doen we onder andere voor gemeenten, recreatie-ondernemingen en onderwijsinstellingen.

​En spelen kan ook sporten zijn. We leveren de toestellen, monteren deze en onderhouden ze voor onze klanten. Natuurlijk denken we ook na over de inrichting. Want geen speelplaats is hetzelfde. En waar gespeeld wordt, komen ook andere zaken kijken. Daarom leveren we ook het bijbehorende straatmeubilair, zoals banken, fiets parkeeroplossingen, overkappingen en tafels. En ook daarbij is natuurlijk het onderhoud belangrijk. Want producten gaan langer mee als je er ook goed voor zorgt. Wat dat betreft zijn we een échte projectorganisatie. Tel dit bij elkaar op en je ziet wat wij bieden: slimme en unieke totaaloplossingen voor de binnen- en buitenruimte.