ESCOFET - skaber bymiljøer og ikoniske elementer i beton

Vi har et nyt samarbejde med det spanske firma ESCOFET, hvor vi vil fungere som forhandler af deres sortiment i Sverige og Danmark.

Escofet er en Barcelona-baseret virksomhed, der skaber urbane landskaber inden for forskellige aktivitetsområder og laver projekter med arkitekter, designere og landskabsarkitekter: 
Urban Life for at optimere brugen af urbane elementer i beton, træ og andre materialer; 
Lighting for belysningsløsninger i det offentlige rum;
Walking for at skabe og designe belægnings- og mobilitetselementer;
Building for arkitektoniske betonstykker og projekter.


Virksomhedens udvikling er kendetegnet ved to elementer, der er blevet forvandlet til ikoner for Escofets identitet: Beton og Barcelona.
Gennem hele sin historie har Escofet været en innovativ og banebrydende virksomhed inden for fremstilling af betonelementer til offentlige rum og bygninger. 
Escofet har altid været på forkant og tilbyder i dag det bredeste udvalg af byelementer med en omfattende liste over materialer og overflader.

Design-, ingeniør- og produktionspersonalet anvender teknologi og erfaring fra flere generationer gennem konstant innovation af materialer, processer og forme, hvilket giver en stor kapacitet til at udvikle unikke og skræddersyede projekter. Både i formstøbt beton og andre materialer, såsom træ, støbejern, plast og metal, er forretningsområderne udvidet til gademøbler og belysning i flere materialer. 
På denne måde yder Escofet støtte til arkitekter og landskabsdesignere, giver form til deres projekter og tilbyder dem byelementer, der er egnede til universel brug.

 

Maja Marie de Bretteville

Hvis du har spørgsmål om Escofet, bedes du kontakte 
Maja Marie de Bretteville kontaktperson hos HAGS 
Designchef & Landskabsarkitekt


T: +45 3527 4040
M: +45 5142 0094
E: mb@hags.dk

Vil du se Escofets produkter?
Klik på knappen for at gå til deres hjemmeside.

Escofets hjemmeside

 

 

 

 

 

  

 

 

X

Brug for hjælp?

Vi besvarer gerne dine spørgsmål og tanker.